Neejjoarsborrel terug in Rouveen!

Dorpsvereniging Munnikenslag en Comité Zonuendan zijn er trots op om ook dit jaar een Neejjoarsborrel te gaan organiseren.Vanaf 00:15 uur zijn alle Rouveners van harte welkom om elkaar een goed 2018 toe te wensen. De tent staat op het terrein waar basisschool “de Levensboom” heeft gestaan. Een gezellig en veilig Oud en Nieuw in Rouveen is het doel.

De organisaties zijn een samenwerking aangegaan met de stichting Oud en Nieuw uit Staphorst. Deze samenwerking betreft vooral praktische zaken als het regelen van vervoer van en naar Staphorst, de accommodatie, veiligheid, etc.

De vergunning voor de Neejjoarsborrel is inmiddels aangevraagd zodat er 1 januari 2018 weer een gezellig en sfeervolle oud en nieuw bijeenkomst is voor oud én jong. Een hapje en een drankje met toepasselijke muziek.

Om dit doel na te streven zijn er een aantal ‘Uutkiekers’ die naast de aanwezige EHBO een oogje in het zeil houden.

Mede dankzij de Uutkiekers is het Oud en Nieuw-feest in Rouveen de laatste jaren daarom ook rustig verlopen. Voel jij er ook voor om hier een keer aan mee te werken, geef je dan op als Uutkieker. Misschien is het leuk om je als vriendengroep op te geven. Stuur een mail naar info@zonuendan.com of meld je bij een van de leden van de Munnikenslag of Comité Zonuendan.